Uppdrag

Vinge företrädde Beijer Byggmaterial i förvärvet av Centro Kakel & Klinker

7 september 2021 Arbetsrätt M&A Miljörätt

Vinge företrädde Beijer Byggmaterial AB i samband med förvärvet av Centro Kakel & Klinker AB.

Centro är en av landets största återförsäljare av kakel, klinker och tillhörande material och har funnits i mer än 50 år. Centro har totalt 10 butiker samt ett centrallager i Bro. Huvudkontoret ligger i Järfälla i Stockholm.

Vinges team bestod av bland andra Jonas Bergström, Joacim Rydergård, Vilhelm Rondahl och Ellinor Wargenbrant (M&A), Frida Ställborn (Real Property/Lease Agreements), Lina Österberg (Miljö), Karl-Hugo Engdahl (GDPR), Ebba Svenburg, Elin Broman (arbetsrätt) och Nathalie Hughes (VDR).

Relaterat

Vinge företräder Blackstone i samband med investering i Winthrop Technologies

Vinge, har biträtt Blackstone Tactical Opportunities och närstående fonder ("Blackstone") i samband med ett strategiskt partnerskap med Winthrop Technologies Limited ("Winthrop Technologies ").
17 april 2024

Vinge har biträtt Hansa Biopharma i samband med en riktad nyemission om 372 miljoner kronor

Vinge har biträtt Hansa Biopharma AB (publ) i samband med en riktad nyemission varigenom bolaget tillförs 372 miljoner kronor före transaktionskostnader. Hansa Biopharma är ett biofarmabolag i kommersiell fas och en pionjär inom utveckling och kommersialisering av innovativa, livsavgörande och livsförändrande behandlingar för patienter med sällsynta immunologiska sjukdomstillstånd. Hansa Biopharmas stamaktie är noterad på Nasdaq Stockholm.
16 april 2024

Vinge företräder Triton i samband med försäljningen av Norstat till Nalka Invest

Vinge företräder Triton Smaller Mid-Cap Fund I (”Triton”) i samband med försäljningen av Norstat, ett ledande företag inom datainsamling för marknadsundersökningar, till Nalka Invest.
12 april 2024