Uppdrag

Vinge biträder vid försäljningen av Debaser

28 oktober 2021

Vinge har biträtt ägarna av Debaser vid försäljning av Debaser till Koh Phangan AB, som ägs och drivs av restaurangentreprenören Alexander Youssef. Debaser bedriver nattklubbsverksamhet med livespelningar samt den mexikanska restaurangen Calexico’s och den amerikanska baren Bar Brooklyn.

Vinges team bestod i huvudsak av Johan Winnerblad, Victor Ericsson, Henrik Wastenson och Gunilla Nyman.

Relaterade nyheter

Vinges Mångfaldsprojekt fyller 20 år

Målet med Mångfaldsprojekt har sedan starten varit att bredda juristkåren och ta tillvara den kompetens och de möjligheter som mångfalden för med sig. Totalt har drygt 220 stipendier delats ut till gymnasieelever sedan projektet startades. Nu fyller projektet 20 år.
23 januari 2023

Dags att nominera Årets Bolagsjurist 2023

Förra året föll valet på Sofia Frändberg, chefsjurist på Volvo. Nu är det dags att nominera kandidater till 2023 års utmärkelse. Nomineringen är öppen till och med 19 februari.
12 januari 2023

Vinge-upplevelsen i praktiken

När du kommer till oss på Vinge lägger vi stort fokus på att ge dig så bra förutsättningar som möjligt. Både på kort och på lite längre sikt. Vi tog en pratstund med Christina Kokko, med stor vana av att handleda unga jurister, och Maria-Pia Hope, Managing Partner, om hur vår vardag ser ut och vad som väntar dig som ny kollega.
11 januari 2023