Uppdrag

Vinge biträder Tele2 i samband med hållbarhetslänkad kreditfacilitet

20 december 2022

Vinge biträder Tele2 AB (publ) i samband med ingåendet av dess första hållbarhetslänkade kreditfacilitet till ett belopp om EUR 700 miljoner, vilken kommer att nyttjas för allmänna företagsändmål och rörelsekapitalbehov.

Räntesatsen i bolagets nya kreditfacilitet villkoras av hur bolaget lever upp till uppsatta mål inom klimat och jämställdhet, och kreditfaciliteten har en löptid om fem år med möjlighet till förlängning.

 

Vinges team bestod av Louise Brorsson Salomon, Lionardo Ojeda och Ida Redander.

 

Relaterade nyheter

Vinge företräder Ramirent i samband med förvärvet av JIAB

Vinge företräder Ramirent AB i samband med förvärvet av JIAB Hyrcenter (bestående av bolagen JIAB Hyrcenter AB och JIAB Boden AB). Genom förvärvet förstärker Ramirent ytterligare sin position i Norrbotten och som det största maskinuthyrningsföretaget i Sverige.
21 mars 2023

Vinge biträder vid försäljning av GleSYS

Vinge har biträtt huvudägarna VIA equity och VD Glenn Johansson samt övriga mindre aktieägare vid försäljning av GleSYS till den Luxemburgbaserade infrastrukturfonden Cube Infrastructure Managers.
21 mars 2023

Vinge biträder Svea Bank AB med emission av AT1-obligationer om 300 miljoner SEK

Vinge har biträtt Svea Bank AB (”Bolaget”) i samband med dess emission av primärkapitaltillskott (AT1) om 300 miljoner SEK för att optimera sin kapitalstruktur.
14 mars 2023