Uppdrag

Vinge biträder People Ventures vid investering i Leia Health

21 december 2022 Life Science och Health

Vinge har biträtt danska VC-fonden People Ventures vid investering i Leia Health, som utvecklat en app för att kartlägga fysisk och psykisk hälsa för kvinnor efter förlossning.

Leia Health har tagit in 14 milj kr i sin senaste investeringsrunda och huvudinvesterare är, förutom People Ventures, Norrsken och Unconventional Ventures.

Vinges team bestod i huvudsak av Johan Winnerblad, Eléonore Friberg, Jonna Skog, Ebba Nyberg och Karolina Fuhrman.

Relaterat

Vinge företräder InArea Group i samband med förvärv

Vinge företräder InArea Group AB i samband med förvärvet av Heikkinen och LTU Group. InArea Group är ett av Europas ledande och Sveriges största entreprenadföretag specialiserat på golvläggning, plattsättning samt golvavjämning.
17 maj 2024

Vinge biträder Humana i dess förvärv av Team Olivia Norge AS

Humana-koncernen (”Humana”) stärker sitt erbjudande av kvalitativa omsorgstjänster i Norge genom att Human Care Holding AS (”Humana Norge”) har ingått avtal om att förvärva Team Olivia Norge AS för en köpeskilling om 341 miljoner svenska kronor på en kassa- och skuldfri basis.
17 maj 2024

Vinge biträder Stendörren vid emission av gröna hybridobligationer och återköpserbjudande

Vinge biträder Stendörren Fastigheter AB vid dess emission av gröna efterställda hybridobligationer med evig löptid om SEK 300 miljoner (inom en ram om SEK 400 miljoner) och i samband med bolagets parallella återköpserbjudande till investerare i dess tidigare emitterade hybridobligationer.
17 maj 2024