Uppdrag

Vinge biträder Odevo i samband med förvärvet av OBOS ägarandel i SBC och Obos investering i Odevo

13 april 2022 M&A

Vinge företräder Odevo i samband med förvärvet av OBOS ägarandel i och försäljning av sin minoritetsandel om cirka 40 procent i SBC Intressenter HoldCo AB ("SBC") och OBOS investering i Odevo.

OBOS har sedan 2019 varit delägare i SBC genom sin minoritetsandel om cirka 40 procent i SBC Intressenter HoldCo AB. Genom försäljningen av sina aktier till Odevo blir SBC helägt av Odevo som har cirka 1 300 anställda och en omsättning på drygt 1,5 MDSEK.

Vinges team bestod av bland andra Jonas Bergström, Joacim Rydergård och Clara Sohlberg.

 

Relaterat

Vinge biträder J2 Sourcing AB

Vinge har biträtt J2 Sourcing AB i samband med dess förvärv av AAAAA Nordic AB, en svensk återförsäljare av elektronikkomponenter.
23 maj 2024

Vinge företräder Axcel i samband med försäljningen av Loopia Group till team.blue

Vinge företräder Axcel V i samband med försäljningen av Loopia Group till team.blue, Europas ledande digitala tjänsteleverantör för entreprenörer och små och medelstora företag och som stöds av Hg, en ledande investerare i Europeiska och transatlantiska mjukvaru- och tjänsteföretag.
23 maj 2024

Vinge företräder InArea Group i samband med förvärv

Vinge företräder InArea Group AB i samband med förvärvet av Heikkinen och LTU Group. InArea Group är ett av Europas ledande och Sveriges största entreprenadföretag specialiserat på golvläggning, plattsättning samt golvavjämning.
17 maj 2024