Uppdrag

Vinge biträder Lendify med omstrukturering av värdepapperiseringar och bankfinansiering i samband med Lunar Groups förvärv av Lendify

15 juli 2021

I samband med Lunar Groups förvärv av Lendify har Vinge biträtt Lendify med att strukturera, dokumentera och genomföra en gränsöverskridande omstrukturering av Lendifys befintliga värdepapperiseringar av underliggande icke-säkerställda konsumentlån och dess seniora respektive juniora bankfinansiering (inklusive byte av ”Servicer” under dessa finansieringar).

All time high när transaktionsåret 2021 summeras

Ett rekordår med en all time high. Med en ökning på 50 % i antal transaktioner, och ett totalt transaktionsvärde på 48 miljarder EUR, var 2021 det mest transaktionsintensiva året någonsin för Vinge.
13 januari 2022

Vinge förstärker inom offentlig upphandling och entreprenadrätt

Per-Ola Bergqvist, advokat med mångårig specialisterfarenhet inom offentlig upphandling, har nyligen anslutit som expert till Vinge. Även Daniel Prawitz, med bred erfarenhet av entreprenad- och processrätt, har anslutit till Vinge.
12 januari 2022

Vinges M&A-team presenterar årets svenska guide för The Legal 500: Private Equity Country Comparative Guide

Guiden ger en överblick över den svenska Private Equity-marknaden och den lagstiftning som aktualiseras i samband med PE-transaktioner i Sverige.
11 januari 2022