Uppdrag

Vinge biträder HealthCap vid investering i Elsa Science

5 november 2021 M&A

Vinge har biträtt HealthCap vid investering i Elsa Science, som utvecklar en app som hjälper patienter med ledgångsreumatism att få en skräddarsydd behandling.

Finansieringsrundan leds av HealthCap och därutöver deltar bl.a. befintliga investerare som det finska riskkapitalbolaget Inventure, Crowberry Capital från Island, Norrsken VC och holländska Noaber.

Vinges team bestod i huvudsak av Johan Winnerblad, Stina Bengtsson, Hannah Kajlinger och Lisa Hörnqvist.

Relaterat

Vinge företräder Repligen Corporation i samband med förvärvet av Metenova

Vinge har företrätt Repligen Corporation med dotterbolag (”Repligen”), en multinationell koncern inom life science som utvecklar och kommersialiserar höginnovativa bioprocessteknologier och system som möjliggör effektiviseringar i processen för tillverkning av biologiska läkemedel, i samband med dess förvärv av Metenova Holding AB med dotterbolag (”Metenova”).
27 september 2023

Vinge biträder vid försäljning av Heda Security

Helix Kapital och övriga aktieägare har avyttrat sina aktier i ADEH Intressenter AB, moderbolag till Heda Security, till EMK Capital.
25 september 2023

Vinge har biträtt Stirling Square Capital Partners i samband med förvärv

Vinge har biträtt Stirling Square Capital Partners i samband med dess förvärv av en majoritetsandel i Infobric, en ledande leverantör av mjukvarulösningar för byggbranschen, från Summa Equity.
22 september 2023