Nyhet

Vinge på plats i Almedalen

19 juni 2024

Även i år deltar flera personer från Vinge i samtalen och seminarierna i Almedalen. Allt fler företrädare från näringslivet ser värdet i att delta – det gör även Vinge.

Årets vecka är flyttad i tid och kortad till fyra dagar. Med start tisdag den 25 juni fram till fredag den 28 juni är åtta personer från Vinge på plats.

Vi har valt att inte ha några egna seminarier i år, utan deltar i andras som experter och är värdar för två rundabordssamtal med speciellt inbjudna gäster.  I dem fokuserar vi på mångfald i näringslivet och brott mot företag och hur vi gemensamt kan förebygga brott både i och mot företag.

Kontakta oss gärna om ni är på plats och vill diskutera, träffas eller ta en fika. Eller kanske vill bjuda in oss till något seminarium? Följande personer från Vinge är på plats under veckan;

Olof Jisland, delägare, Anders Forkman, delägare, Mia Falk, counsel, Per Kjellstrand, ekobrottsexpert, Anders  Heintze, delägare, Kristian Ford, delägare, Johan Cederblad, delägare samt Boo Ehlin, tf kommunikationschef.

Hoppas vi ses i Almedalen!