Nyhet

Emelie Svensäter Jerntorp utnämnd till ny delägare

19 november 2021 Om byrån

Med start 1 januari 2022 tillträder Emelie Svensäter Jerntorp som delägare vid Vinges Skånekontor.

Emelie Svensäter Jerntorp kommer från en roll som counsel i Vinges arbetsrättsliga grupp. Hon är även specialiserad inom dataskyddsfrågor, och har bland annat varit ansvarig för flertalet storskaliga dataskyddsprojekt med anledning av implementationen av GDPR för några av Sveriges största bolag.

Emelie är en frekvent anlitad föreläsare inom såväl arbetsrätt och dataskydd.

Rikard Azelius, Managing Partner vid Skånekontoret:

Emelie har som counsel varit drivande i utvecklingen av vårt erbjudande inom arbetsrätt och dataskydd och har bland annat varit den som tagit initiativet till Vinges framgångsrika arbetsrättspodd. Arbetsrätt och dataskydd är viktiga och efterfrågade kompetenser hos våra klienter och Emelie kommer som delägare att fortsätta stärka vårt erbjudande inom dessa områden. Emelie har också ett genuint intresse för kunskapsöverföring och ledarskap internt inom vår organisation, där hon bidrar med stort engagemang. Vi hälsar Emelie varmt välkommen till vår delägarkrets.

Vinge inför Dude Diligence för ökad jämställdhet

Vinge är marknadsledare inom M&A bland Sveriges affärsjuridiska byråer. 2021 rådgav Vinge i 167 transaktioner till ett värde av 52 miljarder EUR. För att ge en bättre bild av jämställdheten i bolag inför uppköp, försäljningar och samgåenden kompletteras nu due diligence med Dude Diligence.
11 maj 2022 Om byrån

Louise Brorsson Salomon, Maria-Pia Hope och Christina Kokko utses till IFLR 2022 Women Leaders

Vinges delägare Christina Kokko, Maria-Pia Hope och Louise Brorsson Salomon har blivit utsedda som Women Leaders 2022 av IFLR. Utnämningen lyfter ledare med “outstanding reputations within their markets” på en global arena.
4 april 2022 Om byrån

Vinge är årets M&A-byrå

Mergermarket har utsett Vinge till Årets M&A-byrå 2021 bland affärsjurister i Sverige.
1 april 2022 Om byrån