Nyhet

Emelie Svensäter Jerntorp utnämnd till ny delägare

19 november 2021 Om byrån

Med start 1 januari 2022 tillträder Emelie Svensäter Jerntorp som delägare vid Vinges Skånekontor.

Emelie Svensäter Jerntorp kommer från en roll som counsel i Vinges arbetsrättsliga grupp. Hon är även specialiserad inom dataskyddsfrågor, och har bland annat varit ansvarig för flertalet storskaliga dataskyddsprojekt med anledning av implementationen av GDPR för några av Sveriges största bolag.

Emelie är en frekvent anlitad föreläsare inom såväl arbetsrätt och dataskydd.

Rikard Azelius, Managing Partner vid Skånekontoret:

Emelie har som counsel varit drivande i utvecklingen av vårt erbjudande inom arbetsrätt och dataskydd och har bland annat varit den som tagit initiativet till Vinges framgångsrika arbetsrättspodd. Arbetsrätt och dataskydd är viktiga och efterfrågade kompetenser hos våra klienter och Emelie kommer som delägare att fortsätta stärka vårt erbjudande inom dessa områden. Emelie har också ett genuint intresse för kunskapsöverföring och ledarskap internt inom vår organisation, där hon bidrar med stort engagemang. Vi hälsar Emelie varmt välkommen till vår delägarkrets.

Lisa Bourghardt utsedd till counsel vid Vinges Skånekontor

Lisa Bourghardt har utsetts till counsel vid Vinges Skånekontor från och med 1 januari 2023. Lisa har arbetat på Vinge sedan 2013 och är verksam inom immaterialrätt.
9 november 2022 Om byrån

Helena Rosén Andersson ansluter till Vinge

Idag hälsar vi det tidigare justitierådet Helena Rosén Andersson välkommen till Vinge. Härmed förstärker vi vårt erbjudande inom offentlig upphandling, förvaltnings- och kommunalrätt, konstitutionell rätt, statligt stöd och tvistlösning.
18 augusti 2022 Om byrån

Vinge topprankat inom immaterialrätt

Vinges IP-grupp placerar sig återigen i topp i IAM:s nyligen släppta rankning Patent 1000. Håkan Borgenhäll, Malin Malm Waerme och Stojan Arnerstål tar dessutom emot individuella omnämnanden.
6 juli 2022 Om byrån

Relaterade nyheter