Nyhet

2022 års juridikstipendiater utsedda

9 juni 2022 Karriär

Vinge delar årligen ut ett antal stipendier inom ramen för mångfaldsprojektet. Stipendierna delas ut till gymnasieelever för att inspirera dem att söka sig till vidare studier och juristyrket.

Årets stipendiater

Mottagarna av juridikstipendiet får 15 000 kronor, medan mottagarna av civilkurage- och studieförbättringsstipendierna får 2500 kr vardera.

Kungsholmens västra gymnasium

Gemima Kimumba

Zeinab Kamil Abd Ali

St. Botvids gymnasium

Juridikstipendiet: Ilona Akay och Christian Afrim

Civilkuragestipendiet: Ilona Akay

Studieförbättringsstipendiet: Elijandro Edouard och Sandra Aydin  

Angeredsgymnasiet

Ilayaah Kalds Said

Tania Nassery

Miski Abtidon

 

Mångfaldsstipendierna en del av mångfaldsprojektet

Mångfaldsstipendierna är en del av Vinges mångfaldsprojekt med syfte att bredda juristkåren och ta vara på den kompetens och de möjligheter som mångfalden för med sig. Projektet startade 2002 och innefattar utöver stipendierna även bland annat temadagar och möjlighet till sommarpraktik på Vinge.

Mer information om mångfaldsprojektet

 

Meet The Seat – Arthur Kinski

Nyligen var det Arthur Kinskis, biträdande jurist i Corporate Commercial på Stockholmskontoret, tur att sitta i The Seat. Vi tog en pratstund för att höra hur det var.
29 november 2022 Karriär

Från sommarnotarie till biträdande jurist

Våren 2023 börjar Markus Hedbys arbeta som biträdande jurist på Vinge. Vägen till anställning gick via en plats som sommarnotarie. Den 1 november öppnar ansökan till sommarnotarieprogrammet 2023.
15 november 2022 Karriär

”Sommarnotariejobbet ett väldigt varierande och framför allt roligt jobb!”

Tisdagen 1 november öppnar ansökan till Vinges sommarnotarieprogram 2023. Alicia Olnäs var sommarnotarie på Vinge sommaren 2022. Hon uppmanar alla som söker att i ansökan lyfta fram vad som lockar med att vara sommarnotarie på just Vinge.
15 november 2022 Karriär

Relaterade nyheter