Uppdrag

Vinge har företrätt Carnegie i samband med investering i Opti

21 februari 2022 M&A

Vinge har företrätt Carnegie Investment Bank AB (publ) i samband med Carnegies investering i Opti, Sveriges största app för digital kapitalförvaltning, idag värderad till 1 miljard SEK. I ett första steg kommer Carnegie äga 9,9 procent av Opti och efter erforderligt godkännande från Finansinspektionen kommer ägarandelen öka till 16,7 procent.

Vinges team bestod huvudsakligen av Kristian Ford, Sofie Nordgren och Carl Trolle Olson.

 

Relaterat

Vinge företräder Cinclus Pharma i samband med notering på Nasdaq Stockholm

Vinge företräder Cinclus Pharma Holding AB (publ) (”Cinclus Pharma”) i samband med ett erbjudande av nyemitterade stamaktier och notering på Nasdaq Stockholm. Första dag för handel är den 20 juni 2024.
20 juni 2024

Vinge företräder Axcel VI och Currentum vid förvärv av Elektro-Emanuel

Vinge företräder Axcel VI och Currentum-koncernen vid förvärvet av Elektro-Emanuel AB. Bolaget utför elinstallationer åt såväl företag som privatpersoner och har kontor i fyra städer i Västsverige.
19 juni 2024

Vinge har biträtt ARCH Venture Partners som lead investor i Moleculents $26 miljoner Serie A runda

Moleculent AB, ett bolag med banbrytande teknologi för studier av kommunikation mellan celler i mänsklig vävnad, har stängt sin övertecknade $26 miljoner Serie A runda. Rundan leddes ARCH Venture Partners tillsammans med Eir Ventures och med deltagande från befintliga investerare.
19 juni 2024