Uppdrag

Vinge har biträtt Peab i samband med transaktion med SkiStar

28 maj 2021

Vinge har biträtt Peab i samband med en transaktion med SkiStar, varigenom Peab och SkiStar fördjupar samarbetet avseende förvaltning och utveckling av fastigheter i den skandinaviska fjällvärlden.

Genom transaktionen samlas tre delägda lodger på svenska och norska fjällorter i samma koncernstruktur och därutöver förvärvar det hälftenägda bolaget tre nya lodger belägna i Hemsedal i Norge, Lindvallen i Sälen och Hundfjället i Sälen (under uppförande) samt byggrätter om cirka 60 000 BTA i Sälen, Vemdalen, Åre och Duved. Därutöver ska SkiStar i samband med transaktionen teckna nya hyresavtal på såväl de nya förvärvade fastigheterna som de tidigare gemensamt ägda fastigheterna.

Vinges team bestod av Charlotte Levin, Assur Badur, Kristoffer Larson och Joel Magnusson.

 

Vinge slår upp portarna till IP@Vinge

Den 6 december bjuder vi in till IP@Vinge, en förmiddag i immaterialrättens tecken som samlar några av Sveriges främsta experter på IP-området. Tillsammans med inbjudna gäster diskuterar vi ett antal högaktuella IP-frågor under ledning av jur. dr Ulrika Wennersten.
22 oktober 2021

”Du lär dig mycket nytt som inte tas upp på juristutbildningen”

Arthur Kinski var sommarnotarie på Vinges Stockholmskontor sommaren 2021. Här berättar han om sin upplevelse av programmet och ger tips till dig som ska söka till nästa år.
18 oktober 2021

Vinge får uppdrag av International Comparative Legal Guides avseende sanktioner

Vinges specialister inom sanktioner har fått i uppdrag av International Comparative Legal Guides (ICLG) att skapa guidens avsnitt avseende svensk lagstiftning på sanktionsområdet.
15 oktober 2021