Uppdrag Vinge företräder GE Energy i samband med förvärv av ScanWind

17 augusti 2009

Vinge företräder GE Energy i samband med förvärv av ScanWind. ScanWind, med huvudkontor i Trondheim, utvecklar direktverkande vindkraftteknik for offshorebruk. GE Energy's förvärv är beroende av berörda konkurrensmyndigheters godkännande och andra sedvanliga tillträdesvillkor.
 
Delägare Jan Byström tillsammans med bland andra biträdande juristerna Tuula Tallvaara, Peter Sundgreen och Martina Engström företräder GE Energy. 

Arbetsrättspodden # 33 – Vikten av utredning innan uppsägning

En arbetsgivares skyldigheter att vidta åtgärder inför en uppsägning av personliga skäl är ofta tidskrävande och ansträngande, men det är likväl en viktig och naturlig del i uppsägningsprocessen. Välkommen till Arbetsrättspodden, podden för dig som arbetar med HR och personalrelaterade frågor eller är nyfiken på arbetsrätt.
20 januari 2021

Summary of employment related news in Sweden as of January 2021

Short-time work, a new pandemic law and pending changes to the Employment Protection Act. Here is the latest employment related news in Sweden.
19 januari 2021

Dags att nominera Årets Bolagsjurist 2021

Förra året föll valet på Sofia Graflund, chefsjurist på Northvolt. Nu är det dags att nominera kandidater till 2021 års tävling. Nytt för i år är kategorin Årets Uppdrag. Nomineringen är öppen till och med 14 februari.
11 januari 2021