Uppdrag

Vinge företräder Bygghemma Group vid förvärv av LampGallerian.se

24 maj 2019 M&A

Vinge har företrätt Bygghemma Group i samband med förvärv av LampGallerian.se, en ledande webbutik i Sverige för inom- och utomhusbelysning.

Bygghemma Group är den ledande onlinebaserade leverantören av hemförbättringsprodukter i Norden. Bygghemma Group omsatte ca 5 miljarder kronor 2018, har huvudkontor i Malmö och är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap. Genom förvärvet av LampGallerian.se förstärker Bygghemma Group sin position som den största onlineaktören inom heminredning och möbler i Norden.

Vinges team har bestått av Kristian Ford tillsammans med bland andra biträdande juristerna Philip Åberg, Tilda Hall och Daniel Melander Björner.
 

Relaterat

Vinge biträder Norberg & Partner vid budpliktsbudet på Aino Health

Norberg & Partner Sustainable Group AB har lämnat ett offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna i Aino Health AB (publ) enligt reglerna om budplikt.
4 oktober 2023

Vinge biträder Spetses Investments och Bacara Holdings i budet på IRRAS

Ett budkonsortium har genom IR Holding Bidco Inc. lämnat och fullföljt ett offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna i IRRAS AB (publ). Konsortiet bestod bland annat av IRRAS två största aktieägare, Spetses Investments Ltd och Bacara Holdings Limited, vilka har biträtts av Vinge.
3 oktober 2023

Vinge rådgivare till SAGA Diagnostics AB i samband med konvertibelfinansiering

SAGA Diagnostics AB, ett bolag verksamt inom cancerdiagnostik, har genomfört en konvertibelfinansiering om cirka 144 miljoner kronor. Vinge företrädde SAGA Diagnostics i samband med transaktionen.
28 september 2023