Uppdrag

Vinge företräder Blugiallo vid kapitalanskaffning

12 januari 2023

Vinge har företrätt Blugiallo och dess grundare i samband med en kapitalanskaffning i syfte att expandera verksamheten inom befintliga såväl som nya marknader.

Blugiallo är ett svenskt herrmodeföretag, grundat 2015 av Alexander Moström och Daniel Apler. Genom att ifrågasätta systematiska problem inom modeindustrin, så som överproduktion och returfrekvens, fokuserar Blugiallo uteslutande på att producera varor ”on demand”, och samtliga produkter är anpassade efter varje enskild kund.

Finansieringsrundan inkluderade befintliga och nya investerare.

Vinges team bestod av Karl Klackenberg och Viktor Lennartsson.

 

Relaterade nyheter

Vinges Mångfaldsprojekt fyller 20 år

Målet med Mångfaldsprojekt har sedan starten varit att bredda juristkåren och ta tillvara den kompetens och de möjligheter som mångfalden för med sig. Totalt har drygt 220 stipendier delats ut till gymnasieelever sedan projektet startades. Nu fyller projektet 20 år.
23 januari 2023

Dags att nominera Årets Bolagsjurist 2023

Förra året föll valet på Sofia Frändberg, chefsjurist på Volvo. Nu är det dags att nominera kandidater till 2023 års utmärkelse. Nomineringen är öppen till och med 19 februari.
12 januari 2023

Vinge-upplevelsen i praktiken

När du kommer till oss på Vinge lägger vi stort fokus på att ge dig så bra förutsättningar som möjligt. Både på kort och på lite längre sikt. Vi tog en pratstund med Christina Kokko, med stor vana av att handleda unga jurister, och Maria-Pia Hope, Managing Partner, om hur vår vardag ser ut och vad som väntar dig som ny kollega.
11 januari 2023