Uppdrag

Vinge biträder M2J Holding vid försäljningen av Seliro med dotterbolag Tilgin till Inteno Group

10 juni 2021 M&A

Inteno Group utvecklar teknik som skapar förutsättningar för det ständigt uppkopplade hemmet, med en kundstock på 600 business to business-kunder i Europa och Asien.

De senaste 10 åren har företaget haft en årlig ökning (CAGR) på 20% och förväntas nå en omsättning på 1 miljard SEK under 2022.

Vinges team bestod i huvudsak av Henrik Borna, Daniel Daun, Lena Westberg och Viktoria Owetz Leyva.

Relaterat

Vinge företräder Blackstone i samband med investering i Winthrop Technologies

Vinge, har biträtt Blackstone Tactical Opportunities och närstående fonder ("Blackstone") i samband med ett strategiskt partnerskap med Winthrop Technologies Limited ("Winthrop Technologies ").
17 april 2024

Vinge har biträtt Hansa Biopharma i samband med en riktad nyemission om 372 miljoner kronor

Vinge har biträtt Hansa Biopharma AB (publ) i samband med en riktad nyemission varigenom bolaget tillförs 372 miljoner kronor före transaktionskostnader. Hansa Biopharma är ett biofarmabolag i kommersiell fas och en pionjär inom utveckling och kommersialisering av innovativa, livsavgörande och livsförändrande behandlingar för patienter med sällsynta immunologiska sjukdomstillstånd. Hansa Biopharmas stamaktie är noterad på Nasdaq Stockholm.
16 april 2024

Vinge företräder Triton i samband med försäljningen av Norstat till Nalka Invest

Vinge företräder Triton Smaller Mid-Cap Fund I (”Triton”) i samband med försäljningen av Norstat, ett ledande företag inom datainsamling för marknadsundersökningar, till Nalka Invest.
12 april 2024