Uppdrag

Vinge biträder Adelis Equity Partners vid etableringen av en continuation fund

Vinge har biträtt Adelis Equity Partners vid etableringen av en continuation fund till Adelis Equity Partners Fund II.

Continuation-fonden är ett s.k. dual-asset vehicle som kommer att investera i Presto och HVD Group (Hantverksdata) – bägge befintliga portföljbolag i Adelis Equity Partners Fund II. Continuation-fonden, i vilken HarbourVest Partners blir den största investeraren, kommer att ha 430 miljoner euro i kapitalåtaganden och investera parallellt i portföljbolagen tillsammans med Adelis Equity Partners Fund III och Adelis team.

Vinges team har huvudsakligen bestått av Mattias Schömer, Nils Unckel, Martin Cronsioe, Emelie Svanberg, Anton Sjökvist och Viktoria Wnuk.

Relaterat

Vinge företräder Blackstone i samband med investering i Winthrop Technologies

Vinge, har biträtt Blackstone Tactical Opportunities och närstående fonder ("Blackstone") i samband med ett strategiskt partnerskap med Winthrop Technologies Limited ("Winthrop Technologies ").
17 april 2024

Vinge har biträtt Hansa Biopharma i samband med en riktad nyemission om 372 miljoner kronor

Vinge har biträtt Hansa Biopharma AB (publ) i samband med en riktad nyemission varigenom bolaget tillförs 372 miljoner kronor före transaktionskostnader. Hansa Biopharma är ett biofarmabolag i kommersiell fas och en pionjär inom utveckling och kommersialisering av innovativa, livsavgörande och livsförändrande behandlingar för patienter med sällsynta immunologiska sjukdomstillstånd. Hansa Biopharmas stamaktie är noterad på Nasdaq Stockholm.
16 april 2024

Vinge företräder Triton i samband med försäljningen av Norstat till Nalka Invest

Vinge företräder Triton Smaller Mid-Cap Fund I (”Triton”) i samband med försäljningen av Norstat, ett ledande företag inom datainsamling för marknadsundersökningar, till Nalka Invest.
12 april 2024