Nyhet

Vingedelägare årets Supertalang

27 januari 2011

Odile Fallenius nybliven delägare i Vinge och expert på skatterätt har av näringslivstidningen Veckans Affärer utsetts till Årets Supertalang. Veckans Affärer har rankat 101 supertalanger och Odile Fallenius från Vinge knep förstaplatsen.
 
Hon är Sveriges högst rankade supertalang och en av juristbranschens yngsta delägare. Hon är specialiserad på företagstransaktioner, köp och försäljning av bolag ofta med riskkapitalister inblandade. I sådana transaktioner har hon stor hjälp av sin erfarenhet inom skatterätten. Men enligt henne så är det inte endast ett råd inom skatterätten som är det viktigaste - snarare hur rådet kan appliceras på företaget så affären utvecklas.
 
Det är fjärde året som Veckans Affärer utser 101 supertalanger som presenteras som Sveriges nya makthavare. Odile Fallenius är delägare på Vinge och inriktad på skatterätt. Hon har blivit uppmärksammad av International Tax Review som en av Sveriges bästa skatterådgivare och har även blivit utsedd till en Sveriges uppstickare av karriärnätverket Shortcut.
 
Läs mer - Veckans Affärer