Nyhet

Vinge utnämns till Sweden IP Firm of the Year

Under torsdagen den 9 mars tilldelades Vinge vid en ceremoni i London den prestigefyllda utmärkelsen Sweden IP Firm of the Year 2017.

Bilden: Priset Sweden IP Firm of the Year mottogs av Tobias Kempas, Malin Malm Waerme, Pär Leanderoch Ulf Dahlgren.

Priset delades ut av analysföretaget och mediehuset Managing Intellectual Property (MIP). Utmärkelsen, som gick till Vinge för andra gången på fyra år, betraktas allmänt som branschens finaste. Sweden IP Firm of the Year tilldelas den svenska byrå som anses ha utfört det mest innovativa och utmanande arbetet inom IP, och bidragit till att driva den internationella immaterialrättsliga utvecklingen framåt.

Håkan Borgenhäll, ansvarig för Vinges IP-grupp Stockholm: - Vi är självklart mycket glada över det erkännande från branschen priset innebär. Det är också bra att förlaget och priset i sig skapar uppmärksamhet för det viktiga IP-området. I flera undersökningar, bland annat från EUIPO och i Vinges egna undersökning, ser vi att de företag som lägger mycket fokus vid IP stärker sin konkurrenskraft. Vi ser också att intrången ökar, vilket är en trend som bedöms fortsätta. Det finns alltså all anledning för många att se över sina IP-rättigheter, och vi är glada att kunna bidra i den processen.

Läs mer i Vinges IP-undersökning här.>>>

För ytterligare information:
Kristian Sjöholm
Presschef
Kristian.sjoholm@vinge.se
010-614 33 53