Nyhet

IP@Vinge - en förmiddag i immaterialrättens tecken

9 december 2021

Under seminariet IP@Vinge 6 december diskuterades ett antal högaktuella IP-frågor tillsammans med några av Sveriges främsta experter på IP-området. Du kan nu ta del av sammanfattningen från seminariet.

Under dagen tog vi bland annat ta del av Tobias Kempas reflektioner om hur AI utmanar traditionella IP-rättsliga principer. Vi tog även del av reflektioner och insights inom bland annat influencer marketing, piratkopiering och immaterialrättsliga avtal.

Önskar du se sändningen från IP@Vinge i efterhand? Ta gärna kontakt med din Vinge-representant för en länk till sändningen.

Vill du se vår sammanfattning? Här finner du sammanfattningen av seminariets olika delar. 

Relaterade nyheter

Utländska direktinvesteringar – vad gäller vid säkerhetskänslig verksamhet?

Sverige är ett av få EU-länder som idag inte har en generell reglering av utländska direktinvesteringar. Ett lagförslag väntas dock under kommande vår. Vinge ger en översiktlig bild av det rådande svenska rättsläget i det svenska kapitlet om Foreign Direct Investments (FDI) i International Comparative Legal Guide.
3 februari 2023

Europeiska patentdomstolen, UPC – Håkan Borgenhäll utsedd till expertgrupp

Håkan Borgenhäll, delägare, har blivit utsedd att representera Sveriges advokatsamfund i CCBE:s expertgrupp avseende den enhetliga patentdomstolen Unified Patent Court, UPC. Expertgruppen utgörs av advokater verksamma inom tvistemål inom patentområdet, och är utsedda av sina respektive länders advokatsamfund.
1 februari 2023

Vinge i topp när juriststudenter rankar arbetsgivare

Vinge har för femte året i rad utnämnts till den mest populära arbetsgivaren bland affärsjuridiska byråer av svenska juriststudenter. Det visar Kantar/Prosperas undersökning Employer Branding Law 2022.
31 januari 2023