Nyhet

Fyrdubbel vinst till Vinge vid Managing IP Awards 2023

Managing IP Awards utser Vinge till fyrdubbel vinnare vid årets prisutdelning som hölls på en gala i London på onsdagen. Vinge är därmed en av galans mest prisade byråer, och den svenska byrå som tar emot flest utmärkelser.

Managing IP Awards är det mest omfattande och prestigefulla evenemanget på immaterialrätts­området, både i Sverige och internationellt. Utmärkelserna, som uppmärksammar särskilt betydelsefulla prestationer och insatser, delas ut av analysföretaget och mediehuset Managing Intellectual Property (MIP). Vid prisutdelningen utsågs Vinge till bästa svenska advokatbyrå i tre kategorier: Sweden Patent Disputes Firm of the Year, Sweden Trademark Prosecution Firm of the Year och Sweden Copyright & Design Firm of the Year. Advokat Håkan Borgenhäll, delägare och grundare av Vinges nuvarande IP-verksamhet, tog dessutom emot den prestigefulla utmärkelsen Sweden Practitioner of the Year. Det är första gången ett sådant pris delas ut.

Fyrdubbel vinst till Vinge vid Managing IP Awards 2023

Utmärkelserna togs emot av Tobias Kempas, Malin Malm Waerme och Håkan Borgenhäll.

Foto: ASV Photography Ltd.

Richard Wessman, delägare och ansvarig för Vinges IP grupp i Stockholm:

Vi är inne i en starkt positiv och expansiv utveckling för Vinges IP-grupp. Då immaterialrätten i allt högre grad närmar sig Europa ser vi en fördel i att kunna erbjuda såväl storlek och bredd. Med över 30 medarbetare i vår immaterialrättsgrupp – som inkluderar flera av landets ledande experter och profiler inom bland annat patent, upphovsrätt, design och varumärken – kan vi åta oss uppdrag som ställer höga krav på spetskompetens inom de flesta områden och branscher. Det är med stor tacksamhet gentemot våra klienter som vi tar emot dessa utmärkelser, då de utgör ett starkt erkännande från branschen.