Nyhet

Arbetsrättspodden # 26 - Arbetsmiljö vid hemarbete

30 september 2020 Arbetsrättspodden

Den här hösten är det många som arbetar hemifrån, mer eller mindre frivilligt. Vad innebär det för arbetsgivarens ansvar för arbetsmiljön? Välkommen till Arbetsrättspodden, podden för dig som arbetar med HR och personalrelaterade frågor eller är nyfiken på arbetsrätt.

I höstens tredje avsnitt av Arbetsrättspodden diskuterar vi hemarbete. Vilka krav kan arbetsgivaren ställa på arbetstagarna och vilket ansvar ligger på arbetsgivaren gällande arbetsmiljön i hemmet? Det och mycket mer diskuterar Emelie Svensäter Jerntorp och Ingela Malmborg i veckans avsnitt.

Arbetsrättspodden finns där poddar finns med nya avsnitt varannan vecka.

Här kan du lyssna på Arbetsrättspodden # 26 – Arbetsmiljö vid hemarbete

Arbetsrättspodden # 38 Distansarbete

Var ska arbetet utföras när pandemin är över, på kontoret eller i hemmet? Välkommen till Arbetsrättspodden, podden för dig som arbetar med HR och personalrelaterade frågor eller är nyfiken på arbetsrätt.
22 april 2021 Arbetsrättspodden

Arbetsrättspodden # 37 – Verksamhetsövergång

Verksamhetsövergång är ett område inom arbetsrätten som kan upplevas som snårigt, då det är omgärdat av en rad tvingande bestämmelser i förhållande till både de anställda och till fackförbund. Välkommen till Arbetsrättspodden, podden för dig som arbetar med HR och personalrelaterade frågor eller är nyfiken på arbetsrätt.
30 mars 2021 Arbetsrättspodden

Arbetsrättspodden # 36 – Företagshemlig information

Företagshemlig information är mycket värdefull för bolag och det är viktigt att ha skyddsrutiner på plats så att informationen inte sprids. Välkommen till Arbetsrättspodden, podden för dig som arbetar med HR och personalrelaterade frågor eller är nyfiken på arbetsrätt.
12 mars 2021 Arbetsrättspodden