9 april 2024

Studentevent: Harvey: En lunchföreläsning med Vinge om din framtida AI-kollega

AI är på allas läppar och förutspås revolutionera världen på otaliga sätt. Förändringen har bara börjat och som första och enda advokatbyrå i Norden har Vinge inlett ett samarbete med den ledande AI-aktören Harvey. Varmt välkommen på en lunchföreläsning med Martin Madsen Svanberg och Clara Klingspor kring hur arbetet med AI inom juridiken går till rent praktiskt på Vinge. Hur förenklar det vardagen och hjälper oss göra ett bättre jobb? Vilka möjligheter och risker finns? Och vad är viktigt att tänka på när det kommer till juridiken?

Datum

9 april 2024

Tid

12.00-13.30

Plats

JF Lund (Winstrupsgatan 8)

Kontakt

Josefin Wallin

Martin Madsen Svanberg inledde sin karriär på Vinge 2018 då han tog sin examen från Lunds universitet. Idag arbetar Martin som senior associate medframförallt M&A.

Clara Klingspor arbetar som biträdande jurist på Vinge sedan 2022 då hon tog examen från juristprogrammet vid Lunds universitet och har innan dess också varit sommarnotarie på Vinge.

Det finns möjlighet att ställa frågor på plats. I anmälan kan du också skicka dina frågor till Martin och Clara.

Anmälan

Du anmäler dig här

Vi bjuder på lunch.

Inbjudan gäller dig som studerar på juristprogrammet vid Lunds universitet. Studenter på termin 4 och uppåt har företräde, för övriga studenter gäller först till kvarn. Antalet platser är begränsat.

Om Vinge

Vinge är en av Nordens största advokatbyråer med drygt 500 anställda. Verksamheten är inriktad på affärsjuridik och uppdragen är till stor del internationella. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg samt i Bryssel och ingår i Lex Mundi, ett globalt nätverk för oberoende advokatbyråer.

Som medarbetare på Vinge kommer du snabbt in i hetluften. Du får arbeta med spännande uppdrag inom allt som rör den komplexa affärsjuridiken tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. För oss är det viktigt att våra medarbetare får växa i sitt yrke, påverka i sitt arbete och utrymme att vara sig själva.

Du kanske också är intresserad av

25 april 2024

AI är på allas läppar och förutspås revolutionera världen på otaliga sätt. Förändringen har bara bör…