25 april 2024

Harvey: en kväll med din framtida AI-kollega

AI är på allas läppar och förutspås revolutionera världen på otaliga sätt. Förändringen har bara börjat och som första och enda advokatbyrå i Norden har Vinge inlett ett samarbete med den ledande AI-aktören Harvey. Varmt välkommen på studentkväll som bland annat bjuder på en dragning av Carl Lönnqvist och Kim Larsson kring hur arbetet med AI inom juridiken går till rent praktiskt. Hur förenklar det vardagen på Vinge och hjälper oss att göra ett bättre jobb? Vilka möjligheter och risker finns? Och vad är viktigt att tänka på när det kommer till juridiken?

Datum

25 april 2024

Tid

17:30-20:00

Plats

Vinge, NORDSTADSTORGET 6, Göteborg

 

 

Anmäl dig här!

Carl Lönnqvist ägnar sig främst åt IP-rätt och tvistlösning och arbetar som Counsel på Vinge sedan 2015 (med undantag för en avstickare som Legal Counsel på Volvo Group).

Kim Larsson arbetar som biträdande jurist sedan 2023 och sysselsätter sig med allt från obeståndsfrågor till M&A. Lite extra brinner hon för IP-rätt och AI.

Givetvis bjuder kvällen på fler trevliga inslag. Det blir god mat och våra biträdande jurister är på plats för att umgås med er studenter och svara på alla typer av frågor ni kan ha om livet som affärsjurist och Advokatfirman Vinge. Och givetvis har vi inte en studentkväll utan det sedvanliga quizet – blir det du som vinner? Vi ser fram emot att träffa dig den 25 april!

Inbjudan riktar sig till samtliga terminer på juristprogrammet.

Antalet platser är begränsat – anmäl dig redan idag för att säkra din plats!