Uppdrag

Vinge biträder vid försäljningen av Klaravik

Vinge biträder säljaren vid försäljningen av Klaravik till TBAuctions.

Klaravik är en ledande marknadsplats för begagnade maskiner inom entreprenad, lantbruk, tunga fordon och bygg och har ca 190 anställda med huvudkontor i Karlstad.

TBAuctions är en ledande auktionsplattform och marknadsplats för begagnade och andrahandsvaror, verksamma genom varumärkena: Troostwijk Auctions, BVA Auctions, Vavato, British Medical Auctions, Auksjonen och PS Auctions.

Vinges team bestod huvudsakligen av Jonas Bergström, Joacim Rydergård, Per Kling och Olivia Belding (M&A), Marcus Glader (Konkurrensrätt), Malin Malm Waerme och Mathilda Persson (IP och IT) samt Anna Ekdahl Roos och Christoffer Widström (VDR).

Relaterat

Vinge biträder Symrise i budpliktsbudet på Swedencare

Symrise AG har lämnat ett offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna i Swedencare AB (publ) enligt reglerna om budplikt.
7 juni 2023

Vinge företräder Stride.VC i samband med investering i Anotherblock

Anotherblock lanserade 2022 en blockkedjebaserad marknadsplats för musikrättigheter. Bolaget har via sin plattform gett fans tillgång till streamingrättigheter för låtar av flera kända artister. Investeringsrundan leds av Stride.VC.
25 maj 2023

Vinge företräder M42 i samband med förvärvet av Diaverum från Bridgepoint

Vinge företräder M42, ett Abu Dhabi-baserat teknikbaserat hälsovårdsföretag, i samband med dess förvärv av Diaverum AB. M42 är ett globalt ledande företag inom hälso- och sjukvård.
22 maj 2023