Uppdrag

Vinge biträder TA Associates tillsammans med Goodwin Procter i samband med förvärv

23 augusti 2023 M&A

De ledande globala private equity-bolagen TA Associates och Warburg Pincus LLC har ingått avtal om att förvärva en majoritetsandel i Epassi Group från majoritetsägaren Bregal Milestone. Vinge biträdde TA Associates med avseende på svenska frågor i transaktionen. Vinge biträdde TA Associates tillsammans med Goodwin Procter.

TA är ett ledande globalt private equity-bolag med fokus på tillväxt i lönsamma företag. Warburg Pincus är en ledande global tillväxtinvesterare och en erfaren partner till ledningsgrupper som strävar efter att bygga hållbara företag med hållbart värde. Epassi Group är Europas ledande digitala lösning för personalförmåner med en räckvidd på nästan 13 miljoner användare, över 13 500 arbetsgivare och mer än 59 000 tjänsteleverantörer. Epassi är marknadsledande inom digitala personalförmåner i Norden, Italien och Storbritannien och har utsetts av Financial Times till ett av de snabbast växande företagen i Europa under 2022 och 2023.

Vinges team bestod huvudsakligen av Sofie Nordgren, Niklas Törnell och Emil Sandgrim.

Läs pressrelease här

Relaterat

Vinge har företrätt Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB i samband med att SBB etablerar ett nytt joint venture-bolag tillsammans med Castlelake, LP

Vinge har företrätt Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (publ) (”SBB”) i samband med att SBB etablerar ett nytt joint venture-bolag tillsammans med Castlelake, LP ("Castlelake").
28 maj 2024

Vinge har biträtt Alder vid fondetableringen av Alder III

Vinge har biträtt Alder vid etableringen av Alders tredje och största fond någonsin, Alder III.
27 maj 2024

Vinge har biträtt Triton i samband med försäljning av aktier i Ambea AB (publ)

Totalt placerades 7,6 miljoner aktier till ett pris om 64 kronor per aktie, motsvarande ett sammanlagt värde om cirka 489 miljoner kronor.
27 maj 2024