Uppdrag Vinge biträdde Christian Berner Tech Trade

23 februari 2017

Vinge biträdde Christian Berner Tech Trade AB ("CBTT") vid dess förvärv av Fillflex AB. Genom förvärvet stärker CBTT sin position inom vätskefyllning på den nordiska marknaden. Förvärvet är CBTTs första sedan noteringen på First North.

Vinges team bestod av biträdande juristerna Daniel Lennartsson och Victor Ericsson samt ansvarige delägaren Olof Jisland.

Arbetsrättspodden # 33 – Vikten av utredning innan uppsägning

En arbetsgivares skyldigheter att vidta åtgärder inför en uppsägning av personliga skäl är ofta tidskrävande och ansträngande, men det är likväl en viktig och naturlig del i uppsägningsprocessen. Välkommen till Arbetsrättspodden, podden för dig som arbetar med HR och personalrelaterade frågor eller är nyfiken på arbetsrätt.
20 januari 2021

Summary of employment related news in Sweden as of January 2021

Short-time work, a new pandemic law and pending changes to the Employment Protection Act. Here is the latest employment related news in Sweden.
19 januari 2021

Dags att nominera Årets Bolagsjurist 2021

Förra året föll valet på Sofia Graflund, chefsjurist på Northvolt. Nu är det dags att nominera kandidater till 2021 års tävling. Nytt för i år är kategorin Årets Uppdrag. Nomineringen är öppen till och med 14 februari.
11 januari 2021