Nyhet

Konkurrensexperten Trine Osen Bergquist till Vinge

Vinges specialistgrupp EU, Competition & Regulatory rekryterar ytterligare en erfaren konkurrensexpert, Trine Osen Bergkvist, som efter sommaren förstärker konkurrensteamet vid Vinges stockholmskontor.

Trine kommer närmast från Konkurrensverket där hon arbetat sedan 2008. Hon har varit processråd på Juridiska avdelningen och sedan 2014 biträdande enhetschef på Konkurrensverkets enhet för marknadsmissbruk. Trine har tidigare erfarenhet som biträdande jurist på advokatbyråer i Sverige och Norge. Trine tog sin juristexamen vid universitet i Bergen (1996). Hon har en Master från Stockholms Universitet och post graduate diplomas från King’s College såväl i konkurrensrätt som i konkurrensekonomi.

Johan Karlsson, chef för Vinges EU, Competition & Regulatory-team: - Vi är mycket glada och stolta över att knyta Trine till Vinge. Trine är inte bara en erfaren konkurrensexpert utan har också varit med och lett arbetet på Konkurrensverkets enhet för marknadsmissbruk. I denna kapacitet har Trine ansvarat för tillämpningen av konkurrensreglerna på några av de mest komplexa konkurrensfrågorna. Med sin gedigna erfarenhet och ledarbakgrund blir Trine en stor tillgång för gruppen och för våra klienter.

Trine börjar i augusti 2017.

För ytterligare information:

Johan Karlsson
Delägare, Stockholm
johan.karlsson@vinge.se
010 614 31 67

Kristian Sjöholm
Presschef
kristian.sjoholm@vinge.se
010 614 33 53