Pressmeddelande

Fyra nya delägare och en ny counsel till Vinge i Stockholm

2 juli 2024 Om byrån

Vinge stärker den seniora kompetensen inom flera centrala områden med utnämningen av fyra nya delägare och en ny counsel i Stockholm.

- Med fyra nya delägare och en ny counsel stärker vi vårt erbjudande och är ännu bättre rustade för att kunna fortsätta erbjuda våra klienter den allra bästa juridiska rådgivningen, säger Louise Brorsson Salomon VD och managing partner.

De nyinvalda delägarna är Mathilda Persson, advokat med fokus på IT, telekom och outsourcing, Helena Göransson, advokat med fokus på bank & finans, Anders Öhlin, advokat med fokus på tvistlösning och Maria Dahlin Kolvik, advokat med fokus på M&A. Samtliga tillträder per 1 januari 2025.

Kristoffer Sällfors, specialist inom offentlig upphandling, blir ny counsel per 1 januari 2025.

- Vi är mycket glada över dessa nyutnämningar. Samtliga fem är utmärkta jurister och uppskattade kollegor. De bidrar också med ett stort engagemang både för våra klienter och för Vinge, säger Louise Brorsson Salomon.

Relaterat

Storslam för Vinge vid Managing IP EMEA Awards 2024

Vinge tog under torsdagskvällen emot hela fyra utmärkelser vid Managing IP EMEA Awards 2024 i London. Det gör Vinge till en av galans stora vinnare, och den mest framgångsrika svenska byrån.
11 april 2024 Om byrån

Vinge topprankad i 12 områden och som Leading Firm i Chambers & Partners Europe Guide 2024

Ett stort tack till alla våra klienter som bistått med viktig feedback i samband med Chambers & Partners årliga ranking. Resultatet har nu offentliggjorts, och vi gläder oss åt topprankingar i 12 områden, samt som Leading Firm och ett betydande antal individuella rankingar.
14 mars 2024 Om byrån

Louise Brorsson Salomon ny VD för Vinge

Louise Brorsson Salomon är delägare på Vinge och efterträder under våren Maria-Pia Hope som varit VD sedan 2012. Skiftet på vd-posten följer en långsiktig successionsplan. Styrelsens uppdrag till Louise Brorsson Salomon är att fortsätta att utveckla Vinges erbjudande, värna Vinges klienter, locka de bästa juriststudenterna och tillse att Vinge fortsätter att vara en god samhällsaktör.
11 mars 2024 Om byrån