Nyhet Vinge utsedd till ”Swedish Law Firm of the Year 2020” av IFLR

24 april 2020 Utmärkelser Om byrån

Vinge har tagit emot utmärkelsen ”Swedish Law Firm of the Year 2020” av International Financial Law Review, IFLR.

Tillkännagivandet skedde under torsdagen, där Vinge mottog det svenska priset för komplexa transaktioner med hög innovation. IFLR är ett medie‑ och analyshus för jurister med fokus på transaktioner och finansiella aspekter av transaktioner.

Vinge tilldelades utmärkelsen utifrån innovativt arbete inom bland annat Banking & Finance, Capital Markets, och M&A. Byråns roll i Vattenfalls emission av en så kallad grön obligation, som lead counsel i börsintroduktionen av EQT, och som ombud för SBB i budet på Hemfosa Fastigheter lyftes särskilt.

Maria-Pia Hope, Managing Partner:

Vi är mycket stolta och hedrade över att åter få ta emot detta pris. I en i övrigt avvaktande transaktionsmarknad har vi lyckats behålla vår placering som den mest anlitade transaktionsbyrån. Att tillsammans med våra klienter arbeta för innovation och ständigt bryta ny mark står i fokus i vårt arbete.

Vinge i topp inom M&A

Vinge har hanterat både flest och de värdemässigt största transaktionerna under det första halvåret 2020 enligt Mergermarkets halvårsstatistik. Per halvårsskiftet hade Vinge agerat ombud i 40 transaktioner, till ett värde om MUSD 6.806. På motsvarande nordiska lista når Vinge en andraplats för antalet transaktioner, och en förstaplats för de värdemässigt största projekten.
3 juli 2020 Utmärkelser Om byrån

Anna Palmérus invald i Västsvenska Handelskammarens styrelse

I samband med Västsvenska Handelskammarens årsmöte har Anna Palmérus, Managing Partner vid Vinges Göteborgskontor, valts in som ledamot i kammarens styrelse.
19 maj 2020 Utmärkelser Om byrån

Vinge förstärker inom fastighetstransaktion och fastighetsutveckling

Anders Heintze, erkänd fastighetsjurist med mångårig erfarenhet av fastighetsrätt har anslutit till Vinge som delägare.
2 april 2020 Utmärkelser Om byrån