Nyhet

Vinge utsedd till ”Swedish Law Firm of the Year 2020” av IFLR

Vinge har tagit emot utmärkelsen ”Swedish Law Firm of the Year 2020” av International Financial Law Review, IFLR.

Tillkännagivandet skedde under torsdagen, där Vinge mottog det svenska priset för komplexa transaktioner med hög innovation. IFLR är ett medie‑ och analyshus för jurister med fokus på transaktioner och finansiella aspekter av transaktioner.

Vinge tilldelades utmärkelsen utifrån innovativt arbete inom bland annat Banking & Finance, Capital Markets, och M&A. Byråns roll i Vattenfalls emission av en så kallad grön obligation, som lead counsel i börsintroduktionen av EQT, och som ombud för SBB i budet på Hemfosa Fastigheter lyftes särskilt.

Maria-Pia Hope, Managing Partner:

Vi är mycket stolta och hedrade över att åter få ta emot detta pris. I en i övrigt avvaktande transaktionsmarknad har vi lyckats behålla vår placering som den mest anlitade transaktionsbyrån. Att tillsammans med våra klienter arbeta för innovation och ständigt bryta ny mark står i fokus i vårt arbete.

Relaterade nyheter

Vinge i topp när juriststudenter rankar arbetsgivare

Vinge har för femte året i rad utnämnts till den mest populära arbetsgivaren bland affärsjuridiska byråer av svenska juriststudenter. Det visar Kantar/Prosperas undersökning Employer Branding Law 2022.
31 januari 2023 Utmärkelser Om byrån Karriär

Erik Sjöman utses till hedersdoktor

Erik Sjöman, delägare, utses till hedersdoktor vid Juridiska Fakulteten vid Lunds universitet.
30 januari 2023 Utmärkelser Om byrån Karriär

Vinge-upplevelsen i praktiken

När du kommer till oss på Vinge lägger vi stort fokus på att ge dig så bra förutsättningar som möjligt. Både på kort och på lite längre sikt. Vi tog en pratstund med Christina Kokko, med stor vana av att handleda unga jurister, och Maria-Pia Hope, Managing Partner, om hur vår vardag ser ut och vad som väntar dig som ny kollega.
11 januari 2023 Utmärkelser Om byrån Karriär