Nyhet

Vinge topprankat inom Fintech

Vinge blev för sjätte året i rad topprankat när rankinginstitutet Chambers & Partners presenterade sin Fintech Guide för Europa tidigare i dag. Emma Stuart-Beck, som leder Vinges grupp inom Financial Services rankades för sjätte gången i den högsta kategorin, Band 1. Caroline Krassén är counsel i samma team och rankades för femte året i rad som Star Associate.

”Jag är otroligt stolt över att Vinges stora team topprankas i Chambers Fintech legal – även om kärnan utgörs av min arbetsgrupp så är det starka erbjudandet ett resultat av samarbete mellan byråns specialistgrupper. Detta resulterar i att vi som byrå har en erfarenhet, bredd och spetskompetens att erbjuda till såväl startups som storbanker inom området Fintech. Vi är glada och mycket tacksamma över de höga betyg och goda omdömen som våra klienter har lämnat” säger Emma Stuart-Beck.

Chambers & Partners rankning baseras på ett omfattande researcharbete med bland annat intervjuer med klienter men också andra rådgivare i branschen. Läs hela guiden här