Nyhet

Vinge topprankas i Chambers Europe

28 juni 2011

Vinge rankas i den allra främsta kategorin inom tolv av affärsjuridikens områden i Chambers Europe 2011, den ledande guiden till världens advokatbyråer.

Det brittiska rankinginstitutet Chambers & Partners topprankar Vinge inom områdena Arbitration, Banking & Finance, Capital Markets, Competition/European Law , Corporate/M&A, Employment, Private Equity, Real Estate, Restructuring/Insolvency, Shipping, Tax samt Technology/Media/Telecommunications (TMT).

Advokaterna Carl Wetter och Carl Johan af Petersens rankas i den allra bästa gruppen ”Star individuals” inom sina områden konkurrens- och EU-rätt respektive TMT: Telecommunications. Totalt är 32 advokater på Vinge högt rankade och av dem är de 15 som är listade nedan topprankade inom sina respektive områden.

– Vinges ranking är ännu bättre i år och jämfört med 2009 har ytterligare två rättsområden topprankats. Att 12 områden och 15 advokater rankas i den bästa kategorin visar vår bredd. Det är också väldigt glädjande att Carl Johan af Petersens har avancerat till ”Star Individual” och att vi därför har två advokater med stjärnstatus, säger Michael Wigge, vd på Vinge.

Arbitration (Internationell) – Christer Söderlund
Banking & Finance – Stefan de Hevesy
Capital Markets: Dept – Stefan de Hevesy
Capital Markets: Equity – Göran Nyström
Competition/European Law – Johan Karlsson
Corporate /M&A – Bertil Villard, Carl Gustaf De Geer, Göran Nyström, Johan Winnerblad
Dispute Resolution – Christer Söderlund, Christina Ramberg, Johan Gernandt
Employment – Björn Lindskog, Fredrik Dahl
Intellectual Property – Per Eric Alvsing
Real Estate – Patrick Forslund, Stefan de Hevesy
Tax – Lennart Larsson
TMT: Information Technology – Björn Gustavsson

 

Se hela rankningen i Chambers