Nyhet

Vinge toppar listan över fastighetstransaktioner

11 november 2021

Vinge toppar listan över fastighetstransaktioner för 2020-2021. Med en transaktionsvolym på 147,8 miljarder SEK ligger Vinges fastighetsgrupp åter i topp på Fastighetsvärldens lista över sammanlagd transaktionsvolym.

Assur Badur:

”Vi är glada att återigen knipa förstaplatsen. Vi är inne i en period med väldigt hög aktivitet på marknaden sedan en tid tillbaka, och det berör många områden hos oss som till exempel kapitalanskaffningssidan, övriga typer av finansiering och sedvanliga förvärv och försäljningar. Vi känner oss hedrade över det förtroende våra klienter har för oss och vårt arbete.”

Bland transaktionerna återfinns Grand Groups förvärv av FAM, Randvikens verksamhetsförändring och omnotering, och Corem Property Groups bud på Klövern.

”När jag fick stipendiet kände jag att Vinge trodde på mig”

Hawjin Shamer var en av de allra första vinnarna av Vinges mångfaldsstipendier när hon fick det 2004. Då var hon nyss fyllda 19 och elev på Angeredsgymnasiet, idag arbetar hon som senior åklagare på Riksenheten mot korruption.
1 december 2022

Nytt förslag om utvidgning av arbetsmiljöansvaret

I slutet av augusti 2022 presenterades betänkandet ’’SOU 2022:45 – Steg framåt, med arbetsmiljön i fokus’’. I utredningen lämnas bland annat förslag om att arbetsmiljöansvaret ska utvidgas för att bättre överensstämma med hur arbetet organiseras på dagens arbetsmarknad.
30 november 2022

De nya reglerna om omställningsstudiestöd och omställnings- samt kompetensstöd har börjat gälla

Den 1 oktober 2022 började det så kallade omställningspaketet att gälla. Bland annat innebär det att det numera är möjligt för yrkesverksamma personer att ansöka omställningsstudiestöd och ta del av omställnings- och kompetensstöd.
30 november 2022