Nyhet

Vinge toppar listan över fastighetstransaktioner

11 november 2021

Vinge toppar listan över fastighetstransaktioner för 2020-2021. Med en transaktionsvolym på 147,8 miljarder SEK ligger Vinges fastighetsgrupp åter i topp på Fastighetsvärldens lista över sammanlagd transaktionsvolym.

Assur Badur:

”Vi är glada att återigen knipa förstaplatsen. Vi är inne i en period med väldigt hög aktivitet på marknaden sedan en tid tillbaka, och det berör många områden hos oss som till exempel kapitalanskaffningssidan, övriga typer av finansiering och sedvanliga förvärv och försäljningar. Vi känner oss hedrade över det förtroende våra klienter har för oss och vårt arbete.”

Bland transaktionerna återfinns Grand Groups förvärv av FAM, Randvikens verksamhetsförändring och omnotering, och Corem Property Groups bud på Klövern.

Vinge vässar erbjudande inom kapitaltäckning och riskhantering i den finansiella sektorn

Vinge startar ett team inom kapitaltäckning och riskhantering i den finansiella sektorn för att ytterligare stärka erbjudandet inom Bank & Finans och Regulatory. Torbjörn Jacobsson, senior specialist inom finansiella risk- och kapitaltäckningsfrågor med bakgrund bland annat som riskchef i banksektorn, har engagerats för att leda gruppen.
30 november 2021

Emelie Svensäter Jerntorp utnämnd till ny delägare

Med start 1 januari 2022 tillträder Emelie Svensäter Jerntorp som delägare vid Vinges Skånekontor.
19 november 2021

Vaccinering och sjukdomstest på arbetsplatsen

I samband med höstens minskade smittspridning av covid-19 och återgång till kontorsarbete har frågan om vaccineringskrav och möjligheter för coronatest på arbetsplatsen blivit högaktuell. Många arbetsgivare frågar sig om det går att ställa krav på vaccination eller obligatoriska tester. I den här fördjupningsartikeln ger vi vår uppfattning om vad som gäller i olika situationer.
10 november 2021