Nyhet

Vinge tilldelas M&A Award för tredje året i rad

9 december 2016 Om byrån Utmärkelser M&A

Mergermarket har för tredje året i rad utsett Vinge till Årets M&A-byrå bland svenska affärsjurister.

Maria-Pia Hope, VD Vinge: - Det är med stor tacksamhet gentemot våra klienter som vi ännu en gång tar emot det finaste internationella priset för svensk M&A, säger Maria-Pia.

Årets transaktioner uppgick till ett värde på över 200 miljarder kronor‎, fördelat på över 70 olika projekt.

Maria-Pia: - Vi ser att klienter efterfrågar den spetskompetens som vi har inom M&A och som är ett resultat av att vi hanterar en stor mängd transaktioner. Att vi därutöver har expertis inom samtliga affärsjuridiska områden, gör att vi kan ta emot de mest skiftande uppdrag.

- Vår ambition är att ständigt vässa vår M&A-tjänst. I Sverige har vi exempelvis varit först med att i effektiviseringssyfte kartlägga våra M&A-processer och med särskilda assistenter som är helt specialiserade på virtuella datarum. Vår årliga sammanställning av M&A-villkor på den svenska marknaden är också mycket efterfrågad.

Priset som Årets M&A-byrå bland affärsjurister i Sverige delades ut på torsdagskvällen vid Mergermarkets European M&A Awards i London. Utmärkelsen baseras både på antalet genomförda transaktioner och på värdet av affärerna. Hänsyn tas även till den strategiska, komplexa och innovativa nivån på transaktionerna samt till börsnoteringar som involverar private equity-sektorn. I juryn har ingått experter inom M&A, samt representanter från Mergermarket.

För ytterligare information:

Maria-Pia Hope
VD Vinge, Managing Partner Stockholm
maria-pia-hope@vinge.se 
010 614 31 27

Ulrika Åkervall Westin
Marknad- och kommunikationschef
ulrika.westin@vinge.se
010 614 30 29