Nyhet

Vinge rankad 1:a bland Sveriges affärsjurister

8 maj 2005

I Kunskapsföretagsbarometerns undersökning av Sveriges tolv största affärsjuridiska advokatbyråer har Vinge hamnat på första plats som den byrå med högst helhetsbetyg i branschen. Även när det gäller kännedom av företagen rankades Vinge högt. Genomsnittet för kännedom för branschen var 33 %, Vinge hade 43 %. Kunskapsföretagsbarometern bygger på en undersökning utskickad till 1900 företag med över 20 anställda.

I undersökningen har man även ställt frågan vilka faktorer som är viktigast när man köper juridiska tjänster. Pålitlighet/integritet, kompetensbredd och spetskompetens värderades högst. På alla dessa rankades Vinge främst eller bland de främsta. Övriga faktorer som Vinge hamnade först på var kundservice/kontakt och kundanpassning/fokus.

"Det är roligt att se att vårt hårda arbete externt så väl som internt lönar sig, vilket denna undersökning visar. Vi arbetar kontinuerligt med att bygga upp vår kompetens så att våra klienter känner förtroende för vårt arbete" säger Michael Wigge, Managing Partner vid Vinges stockholmskontor i en kommentar.

ISI Wissing är ett undersökningsföretag som varje år gör Kunskapsföretagsbarometern på eget initiativ. 1900 formulär skickades till ledningsgruppsmedlemmar i företag med fler än 20 anställda.