Nyhet

Vinge i topp på transaktioner i Norden

15 oktober 2007

Vinge är enligt det Londonbaserade analysföretaget Mergermarkets tredje kvartalsrapport den juridiska rådgivare som toppar listan över värdet på genomförda transaktioner i Norden.

Vinge har totalt sett genomfört företagsaffärer gällande förvärv och fusioner, till ett värde av 19,582 miljoner euro.

- Det är intressant att marknaden för företagstransaktioner är fortsatt stark. Vi ser heller ingen avmattning i våra orderböcker. Det här är en av våra absoluta specialiteter på Vinge. Vi har en lång tradition och hög kompetens på området. Och att vi har så hög service och tillgänglighet uppskattas mycket i den här typen av affärer, säger Michael Wigge, tf VD för Vinge Stockholm.
 

För ytterligare information, kontakta:

Michael Wigge, Vinge, tel: 08-614 3056, 070-714 3056.

Vinge är Sveriges ledande advokatbyrå med omkring 450 anställda, varav ca 300 jurister. Verksamheten är helt inriktad på affärsjuridik och uppdragen är till stor del internationella. Vinge har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg samt i London, Bryssel, Hong Kong och Shanghai. Vinge ingår i Scandinavian Law Alliance tillsammans med Kromann Reumert i Danmark och Thommessen i Norge i Lex Mundi, ett globalt nätverk för oberoende advokatbyråer.