Nyhet

Vinge i topp i Universums FöretagsBarometer

20 mars 2015

Vinge är stolta över att hamna på plats nummer nio av totalt hundra arbetsgivare på listan framröstad av Sveriges juridikstudenter. Bland de affärsjuridiska byråerna rankas Vinge som nummer två.

Varje år röstar Sveriges universitets- och högskolestudenter fram sina framtida drömarbetsgivare i Universums studentundersökning FöretagsBarometern. Det viktigaste för studenterna i den framtida karriären är enligt undersökningen:

  1. Att uppnå balans mellan arbete och privatliv
  2. Att vara trygg eller säker i sitt arbete
  3. Att vara hängiven en god sak eller känna att man tjänar ett högre syfte
  4. Att utmanas intellektuellt eller genom en konkurrenspräglad miljö
  5. Att vara entreprenör eller kreativ/innovativ

Här kan du se hela listan.

Om FöretagsBarometern
FöretagsBarometern är en heltäckande och årligen återkommande studentundersökning om karriär, arbetsliv och framtid som syftar till att hjälpa arbetsgivare i Sverige att förstå och kommunicera med potentiell framtida arbetskraft. Undersökningen har genomförts sedan slutet av 80-talet och ger en bild av hur studenter ser på olika arbetsgivare och sin egen framtid. 23 297 studenter från Sveriges universitet och högskolor har svarat på årets FöretagsBarometer. Undersökningens svar har samlats in genom olika kanaler via internet under perioden september 2014 till februari 2015.