Nyhet

Vinge - bästa svenska byrå enligt Chambers & Partners

24 april 2014

​Vinge är stolta mottagare av priset Chambers Europe Award for Excellence - Sweden Law Firm of the Year 2014. Utmärkelsen följer på tidigare utmärkelser under 2014 såsom IFLR Swedish Law Firm of the Year samt Managing Intellectual Property's IP Law Firm of the Year.

Maria-Pia Hope, VD på Vinge, som tog emot priset vid en ceremoni i London den 24 april, säger i en kommentar: "2014 har fått en flygande start för oss i termer av nya uppdrag och prestigefulla priser, och vi är stolta att än en gång ta emot Chambers Award for Excellence. Det är en kvalitetsstämpel och ett erkännande av vår breda och djupa kompetens. Som en av väldigt få full-service-byråer i Sverige, har vi en fantastisk klientbas som ständigt utmanar oss att utvecklas och att visa vägen till innovativa legala lösningar."  

Chambers Europe Award for Excellence uppmärksammar och utvärderar en advokatbyrås styrka och framgångar inom viktiga praktikområden, strategisk tillväxt, feedback från marknaden samt marknadsledande klientuppdrag. Vinge har tidigare fått priset 2008 och 2010. I Chambers Europes utgåva för 2014 är Vinge rankad inom alla praktikområden och topprankad inom 11 områden.