Nyhet

Vinge årets svenska byrå

19 mars 2009


Vinge har utsetts till årets juristbyrå i Sverige 2009 av International Financial Law Review, IFLR. Vinge fick priset mycket beroende på byråns roll i samband med att staten sålde Vin & Sprit till franska Pernod Ricard.

Det nationella priset är högt skattat i branschen och Vinges Michael Wigge ser priset som en bekräftelse på att Vinge valt rätt väg:
– Vinge har under det senaste året fått ett flertal priser och utmärkelser. Det här priset är ytterligare ett bevis på att den inriktning och strategi vi bestämt oss för har varit framgångsrik, säger han och utvecklar resonemanget:
– Ytterligare en viktig omständighet till utmärkelsen tycker jag är att Vinge har en bred kompetens och en förmåga att ställa om verksamheten när tiderna så kräver.

International Financial Law Review, eller IFLR, som läses och används av jurister över hela världen, utsåg de olika vinnarna efter intervjuer med bolagsjurister och andra köpare av juridiska tjänster. Det nationella priset ges till den byrå som ger de absolut bästa juridiska råden inom transaktionsområdet i respektive land. Och det står nu klart att den byrån i Sverige är Vinge.