Nyhet

Rekordmånga nya delägare invalda på Vinge i Stockholm

1 oktober 2014

Advokaterna Louise Brorsson Salomon, Jonas Johansson, Fredrik Lundblom, Dain Nevonen, Emma Stuart-Beck och Peter Sundgren, samtliga verksamma vid Vinges Stockholmskontor, blir nya delägare på Vinge från och med den 1 januari 2015.

Överst från vänster: Peter Sundgren och Emma Stuart-Beck. Nedre raden från vänster: Jonas Johansson, Dain Nevonen, Louise Brorsson Salomon och Fredrik Lundblom.

"Vi är mycket stolta och glada att välkomna dessa sex nya delägare till Vinge i Stockholm – det är rekordmånga för vår del. De har alla var för sig ett gediget track record avseende såväl juridisk kompetens som förmåga att ta hand om våra klienter, vilket de byggt upp under många år på Vinge", säger Maria-Pia Hope, Managing Partner på Vinge i Stockholm. "De kommer att tillföra mycket med sin energi och sina kompetenser. Vi är övertygade om att de tillsammans kommer att utgöra ett mycket positivt tillskott till delägarkretsen." 

Louise Brorsson Salomon har arbetat på Vinge sedan 2005 och är verksam inom området Bank & Finans. 

Jonas Johansson har arbetat på Vinge sedan 2008 och är verksam inom området Mergers & Acquisition, precis som Peter Sundgren, som varit på Vinge sedan 2009 (därförinnan Linklaters). 

Fredrik Lundblom har varit på Vinge sedan 2009 och är verksam inom tvistlösning (därförinnan Gernandt & Danielsson).

Dain Nevonen, verksam inom Vinges kapitalmarknadsgrupp, har arbetat på Vinge sedan 2006. 

Emma Stuart-Beck har arbetat på Vinge sedan 2006 och är verksam inom området Bank & Finans. 

 

För mer information, vänligen kontakta:

Maria-Pia Hope, Managing Partner Vinge Stockholm 010-614 31 27

Anna Rasin, Kommunikationschef 010-614 30 29