Nyhet

Per Johan Eckerberg får försäkringsbranschens pris ”Årets försäkringsprofil”

Vid försäkringsbranschens gala – Insurance Awards 2015 – på Berns den 22 april har Per Johan Eckerberg, delägare i Advokatfirman Vinge, tilldelats försäkringsbranschens pris ”Årets försäkringsprofil”.

Priset ”Årets försäkringsprofil” delas ut för individuella prestationer av betydelse för försäkringsbranschen. Föregående års pristagare var Gunnar Olsson, som tilldelades priset för ovärderligt pionjärarbete i konsumenternas tjänst under sina 30 år som chef för Konsumenternas Försäkringsbyrå.

De övriga priskategorierna vid Insurance Awards 2015 avsåg ”Årets livförsäkringsbolag”, ”Årets skadeförsäkringsbolag, ”Årets försäkringsförmedlare liv”, ”Årets försäkringsförmedlare sak”, ”Årets innovation i försäkringsbranschen”, ”Årets marknadsföring i försäkringsbranschen” och ”Framtidens arbetsgivare i försäkringsbranschen”.

Juryns motivering löd: "Advokat Per Johan Eckerberg är specialiserad i försäkringsrätt och har varit rådgivare till försäkringsbranschen i 25 år. Han är en av Sveriges ledande försäkringsjurister, vilket syns i olika internationella rankningar. Han är författare till FörsäkringsManualen och har två uppmärksammade ordförandeposter i Insuresecs disciplinnämnd och i Svenska ICC:s grupp för finansiella tjänster och försäkring"

Per Johan inledde sitt tacktal med följande ord:
”Jag är djupt hedrad och mycket glad över att ha fått detta prestigefyllda pris. Inget av det jag hedras för idag hade dock varit möjligt utan den uppbackning och det stöd jag har fått från Advokatfirman Vinges fantastiska försäkringsrättsgrupp under ledning av Fabian Ekeblad och med advokaterna Malin van den Tempel, Axel Hedberg och Lisa Johansson som stöttepelare. Det underlättar naturligtvis enormt att ha privilegiet att få jobba ihop med ett sådant enastående team”
 
Mer information finns på Insurance Awards webbsida
http://www.svenskanyhetsbrev.se/Riskochforsakring/Insurance-Awards/Vinnare-2015/