Nyhet

Nya delägare på Vinge

7 juli 2011

Vinge är glada att meddela att Jesper Schönbeck och Jonas Bergström invalts som delägare på Vinge per den 1 januari 2013.

Jesper Schönbeck började på Vinge 2005 och har ända sedan starten arbetat med juridik för publika bolag. Jesper har även spenderat ett år i London på bland annat Allen & Overy och Deutsche Bank. Jesper Schönbeck har en jur kand från Lunds Universitet samt en ek mag från Lunds Universitet.

Jonas Bergström började på Vinge 2006 och har sedan han började arbetat med transaktionsrelaterad juridik. Jonas har tidigare erfarenhet som "foreign lawyer trainee" på Holland & Knight i New York. Jonas Bergström har en jur kand från Stockholms Universitet och har studerat på Queen Mary University i London.

Sedan tidigare har James Hope (processrätt), Johan Larsson (M&A), Odile Fallenius (skatterätt) och Marcus Glader (EU- och konkurrensrätt) invalts som delägare på Vinge per den 1 januari 2012.

— Vi är mycket glada att vi knyter till oss dessa kompetenta och uppskattade individer. Vinge har många topprankade jurister inom de områden vi verkar i och genom våra nya partners kan vi även i framtiden överträffa våra klienters förväntningar, säger Michael Wigge, VD på Vinge.