Nyhet

Nils Ivars vinner Jury's Choice-priset på Årets Nova 111-lista

20 juni 2024

Vi är stolta att kunna meddela att Nils Ivars har tilldelats det prestigefyllda Jury's Choice-priset inom kategorin ”Legal Services” på årets Nova 111-lista – en lista med 111 svenska talanger under 35 år.

I år mottogs över 1 600 nomineringar inom 11 olika branscher, vilket visar på det stora intresset och den höga konkurrensen bland talanger i Sverige. Urvalsprocessen för Nova 111-listan var omfattande och inkluderade bland annat intervjuer, CV-granskningar och intelligenstester.

Att bli utvald som en av de tio främsta kandidaterna inom sin bransch är en anmärkningsvärd bedrift. Men att dessutom vinna priset Jury's Choice bland dessa kandidater är en enastående prestation som vittnar om Nils Ivars talang och engagemang. Vi är stolta över Nils prestation och ser fram emot att se vad framtiden har att erbjuda för honom”, säger James Hope, delägare och chef för Vinges Investigations & International Disputes-grupp i Stockholm.

Nils Ivars arbetar som senior associate på Vinges Stockholmskontor inom tvistlösning, Investigations & Corporate Crime. Han är advokat i New York och har tidigare arbetat på advokatbyråer i USA och i Sydamerika.

Vi gratulerar Nils Ivars till denna välförtjänta utmärkelse och ser fram emot att följa hans fortsatta framgångar!

Du kan läsa hela listan och mer om Nova talent här.