Nyhet

Mia Falk - ny chef för Forensic, Risk & Compliance

Mia Falk har anslutit till Vinge som ansvarig för gruppen Forensic, Risk & Compliance.

Mia är specialiserad på antikorruption och internutredningar och har mångårig erfarenhet av att arbeta med såväl utredningar som förebyggande av korruption och oegentligheter, både inom Sverige och gränsöverskridande.

Med sin bakgrund som polis och 25 års erfarenhet av att förebygga och utreda ekonomiska oegentligheter har Mia hanterat de flesta typer av oegentliga ageranden och de risker sådana ageranden kan medföra för såväl företag som individer. 

Mia har arbetat som polis och utredare hos bland annat Ekobrottsmyndigheten, Finanspolisen och Nationella korruptionsgruppen och har även haft globalt ansvar för internutredningar inom Scania Group. Mia har även verkat som internutredare inom FN samt som riskkonsult hos KPMG, där hon biträdde företag och myndigheter att förebygga och utreda olika typer av korruption och andra oegentligheter.

Det känns jätteroligt och spännande att få utveckla Vinges forensic, risk och compliancetjänster och få jobba tillsammans med ett så fantastiskt team. Vi kommer att kunna göra stor skillnad för våra klienter, både i deras förebyggande arbete och i samband med incidenter.


Kontakta Mia angående

  • Rådgivning och utredning vid misstänkta oegentligheter
  • Utvärdering av compliance- och antikorruptionsarbete
  • Utformning och implementering av complianceprogram
  • Riskbaserad Due Diligence av affärsrelationer och vid transaktioner
  • Utbildning av styrelse, ledning och personal inom compliance och antikorruption