Nyhet

Meet the Seat – Viktor Nordstrand

18 januari 2023 Karriär The Seat

Nyligen var det Viktor Nordstrands, IT-tekniker på Göteborgskontoret, tur att sitta i The Seat.

Hur kom det sig att blev det just Vinge?

Jag blev tipsad om att man sökte en IT-person, och hade en vän som jobbade som jurist på Stockholmskontoret. Jag fick intrycket av en plats som aldrig står stilla, där det händer mycket och ständigt går framåt. Det stämde väldigt bra!

Vad handlade ledningsgruppsmötet om?

En av huvudfrågorna var ett av våra system. Som IT-person passade det mig väldigt bra. På agendan stod också vårt kontinuerliga arbete med säkerhetsfrågor, som är en av de viktigaste frågorna hos oss på IT.

Var det som du hade tänkt dig?

Jag hade såklart en bild över hur det skulle vara, men så fort det kom igång släppte all nervositet. Det var ett väldigt trevligt och prestigelöst samtal, och väldigt givande att vara med. Att få en känsla för bredden, från det lokala på våra olika kontor, till stora övergripande frågor. Det var jättespännande.

Har du några tips till den som sitter i The Seat framöver?

Får man frågan ska man absolut tacka ja! Det var väldig lärorikt, intressant och framför allt kul. Inte minst att få en överblick över bredden i verksamheten. Se till att läsa på i de olika frågorna som behandlas, så får du ett väldigt givande möte.

The Seat

Vi tror på att ge alla medarbetare möjlighet att växa i sitt yrke, påverka i sitt arbete och utrymme att vara sig själva. Därför låter vi en nyanställd sitta med vid varje ledningsgruppsmöte. Som en symbol för att få ta plats runt bordet tog vi fram en specialtillverkad stol.

Läs mer om The Seat