Nyhet

Meet the Seat – Ian Jonson

20 juli 2022 Karriär The Seat

Under våren började Ian Jonson i IP-gruppen på vårt Stockholmskontor. Nyligen satt han också i The Seat.

Vad tänkte du när du fick höra att du skulle få sitta i The Seat?

Det var lite av en överraskning – en spännande möjlighet du annars kanske inte får förrän du har en senior roll. Och såklart kul att få lära känna personerna i ledningen.

Hur kommer det sig att det blev Vinge?

En kompis började på Vinge två år före mig, och hade pratat väldigt gott om arbetsplatsen. Förra sommaren fick jag möjligheten att vara sommarnotarie, och hade en jättefin sommar med kollegor som var toppen. Så jag blev väldigt glad när jag fick möjlighet att komma tillbaka till gruppen.

Vad valde du att ta upp som dina egna frågor?

Jag valde att prata om upplevelsen i vår onboarding, vilket passade väldigt bra eftersom vår nya onboarding också var en punkt på mötet. Förutom det diskuterade vi rådande omvärldsläge, och hur det påverkar oss som bolag.

Ditt bästa tips till nästa person i The Seat?

Grubbla inte för mycket gällande dina egna punkter. Tänk ”Vad vore spännande att få feedback på från den här gruppen?”. Ta det som kommer upp direkt! Ledningen är uppriktigt nyfiken på det du har att säga, ditt perspektiv. Ta den chansen!

 

The Seat

Vi tror på att ge alla medarbetare möjlighet att växa i sitt yrke, påverka i sitt arbete och utrymme att vara sig själva. Därför låter vi en nyanställd sitta med vid varje ledningsgruppsmöte. Som en symbol för att få ta plats runt bordet tog vi fram en specialtillverkad stol.

Läs mer om The Seat