Nyhet

Maria-Pia Hope är Årets Chef

Maria-Pia Hope, Managing Partner, har utsetts till Årets Chef av tidningen Tidningen Chef. Utmärkelsen delades ut i samband med evenemanget Chef, och syftar till att lyfta goda exempel bland Sveriges chefer.

” Med ett banbrytande ledarskap och tydlig etisk kompass har hon utmanat såväl intern företagsstruktur, som en hel bransch. En ledare som har förändrat organisation och strategi från grunden och samtidigt uppvisat enastående resultat och tillväxt. Hennes långsiktigt strategiska och målmedvetna förändringsledarskap, parallellt med en operativ förankring väcker respekt. Ett modernt ledarskap som går i bräschen för jämställdhet i en konservativ bransch och som uppmärksammats internationellt. En ledare som lyckats förena det affärsmässigt tuffa med värme och mänsklighet.”

lyder juryns motivering. Juryn bestod av

  • Cecilia Norrby, Redaktionschef, Chef (Ordförande)
  • Ashkan Pouya, Serieentreprenör och medgrundare, Serendipity Group
  • Katarina Berg, CHRO, Spotify
  • Linda Waxin, Co-founder, Ownershift
  • Leif Denti, PhD, Göteborgs Universitet
  • Lena Olving, Styrelsearbetare
  • Henrik Martin, VD, Stardust Consulting

 

Övriga finalister bestod av Ida Texell, Kommunchef, Upplands-Bro, och Magnus Uhlin, Direktor, Stadsmissionen Västerås.

 

Läs mer: Modern ledare i konservativ bransch

 

 

Meet The Seat – Arthur Kinski

Nyligen var det Arthur Kinskis, biträdande jurist i Corporate Commercial på Stockholmskontoret, tur att sitta i The Seat. Vi tog en pratstund för att höra hur det var.
29 november 2022 Om byrån Utmärkelser Karriär

Från sommarnotarie till biträdande jurist

Våren 2023 börjar Markus Hedbys arbeta som biträdande jurist på Vinge. Vägen till anställning gick via en plats som sommarnotarie. Den 1 november öppnar ansökan till sommarnotarieprogrammet 2023.
15 november 2022 Om byrån Utmärkelser Karriär

”Sommarnotariejobbet ett väldigt varierande och framför allt roligt jobb!”

Tisdagen 1 november öppnar ansökan till Vinges sommarnotarieprogram 2023. Alicia Olnäs var sommarnotarie på Vinge sommaren 2022. Hon uppmanar alla som söker att i ansökan lyfta fram vad som lockar med att vara sommarnotarie på just Vinge.
15 november 2022 Om byrån Utmärkelser Karriär