Nyhet

Information om Goodjets konkurs

8 maj 2005

Konkursbouppteckningen i Goodjet AB:s konkurs har idag ingivits till konkursenheten vid Göteborgs tingsrätt.

Genom Göteborgs tingsrätts försorg kommer alla fordringsägare i konkursen att få en bekräftelse på att de är upptagna som fordringsägare i konkursbouppteckningen. Detta gäller även alla resenärer som betalat för flygbiljetter i förskott men inte kunnat utnyttja dessa.

De fordringsägare som genom Göteborgs tingsrätt får meddelandet att de är upptagna som fordringsägare i konkursbouppteckningen behöver inte fortsättningsvis kontakta vare sig konkursförvaltaren, advokat Björn Aschan eller konkursenheten vid Göteborgs tingsrätt för att anmäla sin fordran i konkursen.

Av ingiven konkursbouppteckning framgår för dagen att ingen fordringsägare i konkursen kan påräkna någon utdelning för sin fordran. För den händelse det i framtiden skulle bli aktuellt med utdelning i konkursen kommer alla fordringsägare, som skulle beröras av eventuell utdelning, att erhålla särskild underrättelse därom.

Väsentlig information om konkursens fortsatta handläggning kommer fortlöpande att lämnas på Advokatfirman Vinge KB:s hemsida - www.vinge.se

Göteborg den 13 februari 2003
Björn Aschan
Konkursförvaltare

Meddelande 2003-02-11

Resor betalade med konto- eller betalkort

Resenär, som använt konto- eller betalkort för inköp av flygbiljetter med Goodjet AB rekommenderas att kontakta sin bank eller sitt kreditkortsföretag för besked om eventuell återbetalning eller ersättning från banken respektive kreditkortsföretaget.

Konkursbouppteckning i Goodjet ABs konkurs

Konkursbouppteckningen kommer att inges till Göteborgs tingsrätts konkursavdelning torsdagen den 13 februari 2003.

Advokat Björn Aschan
konkursförvaltare

Goodjet AB (org nr 556619-9757) försattes den 17 januari 2003 i konkurs vid Göteborgs tingsrätt.

Till konkursförvaltare har utsetts advokat Björn Aschan, Advokatfirman Vinge KB, Box 11025, 404 21 Göteborg, telefon 031 - 722 35 00, telefax 031 - 722 37 00.

Under de närmaste veckorna kommer konkursförvaltaren att omhänderta konkursbolagets tillgångar i syfte att upprätta en konkursbouppteckning, som beräknas finnas tillgänglig om 4-5 veckor, d v s tidigast i mitten av februari 2003.

De som har fordringar på Goodjet AB behöver inte kontakta konkursförvaltaren, detta då uppgifter om Goodjet AB:s skulder finns tillgängliga för konkursförvaltaren hos Goodjet AB.

Resenärer som förskottsbetalat för flygbiljetter, vilka inte kunnat utnyttjas, ombedes icke i nuläget kontakta konkursförvaltaren. Goodjet AB har information om vilka resenärer, som gjort sådana förskottsbetalningar.

För dagen kan inte någon information lämnas om möjligheterna för fordringsägare i Goodjet AB:s konkurs att erhålla utdelning för sina fordringar. Sådan information kan preliminärt lämnas först sedan konkursbouppteckning färdigställts. För dagen kan dock konstateras att ingen fordringsägare synes kunna påräkna någon utdelning i konkursen.

För handläggningen av konkursen biträds konkursförvaltaren av advokat Fredrik Tengström och jur kand Jakob von Engeström, båda verksamma vid Advokatfirman Vinge KB:s kontor i Göteborg.

Framtida information angående konkursens handläggning, och fordringsägarnas möjligheter att erhålla utdelning i konkursen, kommer att lämnas på denna hemsida.

Göteborg den 20 januari 2003

Advokat Björn Aschan
Konkursförvaltare