Nyhet

Företagens ansvar för leverantörer skärps

29 oktober 2015 Hållbarhet

Ny kommande lagstiftning kräver av företagen att de konkret kan beskriva hur de granskar och följer upp sina leverantörer. Vinges Head of CSR Compliance Parul Sharma och Head of Corporate Risk & Compliance Nina Farrahi har skrivit en debattartikel i SVD på temat.

Länk till artikeln i sin helhet på SVD:
http://www.svd.se/nu-skarps-foretagens-ansvar-for-leverantorer/i/senaste

Vinge kommer att anordna ett seminarium med fokus på mänskliga rättigheter och demokrati inom svensk exportkredit. Är du intresserad av att få en inbjudan, vänligen kontakta linda.ling-bostrom@vinge.se.

Maria-Pia Hope utses till en av svenskt näringslivs mäktigaste kvinnor

Som en av få advokater på listan sticker Maria-Pia Hope, Managing Partner på Vinge, ut när Dagens Industri presenterar näringslivets mäktigaste kvinnor.
8 mars 2021 Hållbarhet

Vinge nomineras för sitt jämställdhetsarbete

För åttonde året nomineras Vinge som den advokatbyrå som lyckats bäst med sitt jämställdhetsarbete. Utmärkelsen delas ut 10 september av European Women in Business Law Award. Vinge är nominerade både som byrå och i de enskilda kategorierna.
24 augusti 2020 Hållbarhet

Vinge prisas för jämställdhetsarbete

För sjunde gången – sjätte gången i rad – tar Vinge hem utnämningen som den advokatbyrå i Sverige som lyckats bäst med sitt jämställdhetsarbete. 
14 juni 2019 Hållbarhet