Nyhet

Chambers and Partners nya ranking för 2004

8 maj 2005

Chambers and Partners har nu utkommit med sin stora ranking av advokatbyråer och advokater i världen. Vinge har återigen utsetts till en av de ledande advokatbyråerna i Sverige inom sex av de sju specialistområden som Chambers and Partners rankar. Inom Corporate Finance och M&A kommer inte bara byrån bland de bästa i landet utan även Vinge-advokaterna Johan Cederlund, Christoffer Saidac, Stefan de Hevesy, Bo Adrianzon, Bertil Villard, Hans Wibom och Fredrik von Baumgarten lyfts fram som de bästa i Sverige inom sina respektive områden.

Vinge rankas också som ledande inom Litigation & Arbitration, Insolvency/Corporate Recovery, Competition/Antitrust och Communications. Carl Wetter, Olle Flygt, Christer Söderlund, Carl Johan af Petersens, Johan Winnerblad, Björn Gustavsson, Karin Grauers och Leif Baecklund är några av Vinges toppadvokater som särskilt nämnts.

För första gången någonsin hamnar en svensk advokatfirma på rankinglistan över de bästa byråerna i Bryssel verksamma inom Competition/Antitrust. Det är en stor framgång eftersom Vinge satsat på sin konkurrensrättsavdelning i Bryssel.

"Det är mycket roligt att Vinge än en gång rankas i toppen bland byråerna i Sverige i Chambers and Partners undersökning. Det visar på vår fortsatta styrka, speciellt inom M&A och Corporate Finance men även våra viktiga specialistområden. Det är också speciellt roligt att svenska byråer för första gången rankas på Bryssels lista över Competition/Antitrust och att Vinge då finns med där," säger Hans Wibom, Vinges styrelseordförande.

För mer information vänligen kontakta Anna-Karin Liljeblad, på
anna-karin.liljeblad@vinge.se, eller 070 714 31 40.

Vinge är en av Norden största advokatbyråer med omkring 450 anställda varav drygt 280 jurister. Vår verksamhet är helt inriktad på affärsjuridik och våra uppdrag är till stor del internationella. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg samt i London, Paris, Bryssel, Hong Kong och Shanghai.

Chambers and Partners publicerar varje år Chambers and Partners - the World’s Leading Lawyers där de publicerar resultaten av undersökningar av juridiska tjänster runt om i världen. För mer information gå in på www.chambersandpartners.com